Inget nätverk, men jag är där jag ska

Inget nätverk i hemmet ännu, men det ska enligt leverantörer vara igång senast söndag - har nu bytt av olika anledningar, önskar bland annat ett Wi-Fi - har haft mobilt bredband och i takt med ökat bloggande tyckte jag det blev bara för segt. Så när väl kopplingen mot leverantören är okey ska jag konfig TP-link för trådlöst nätverk, att få det att fungera - ja vi får väl se.
Just nu testar jag blogg.se app via min mobil. Okey, men det tar lite tid att skriva ner mina tankar. Har också kört via bluetooth och dator kopplad mot mobilen, då jag har fri surf i mitt abonnemang. Det blir nog bra när det blir färdigt.
Men så är det ju fredag igen - hej o hå vad det går undan. Jag och "Min närhet" är nu på väg en sväng till hans föräldrar på landet. Det är alltid så rofyllt att komma dit. Fredagen är allt en bra dag. Känns riktigt bra idag och jag är så tacksam att jag är där jag är och ska vara.


Källa: Hagalunds Foto






Kommentarer
Postat av: daniella Book

Jättefin blogg! Diggar den!

Allt bra med dig då?:)

Har du instagram?:)

Kram!

2012-03-30 @ 20:36:42
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: AnnaMalin

Härligt mamma! Hälsa T och njut av kvällen!! KRAM

2012-03-30 @ 20:47:14
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/
Postat av: A N G E L I J N A

http://www.youtube.com/watch?v=EfAY9GQiirI&feature=g-upl&context=G2b566c4AUAAAAAAAAAA LYSSNA/ GILLA!!!/ KOMMENTERA, SNÄLLA HJÄLP MIG FÖLJA MIN DRÖM,PUSS!

2012-04-01 @ 12:02:44
URL: http://angelijnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0