Alla Hjärtans Dag!

Skriver ner några rader under tiden kaffet gör sig klart i köket - jag har förstås laddat bryggaren, men sedan fixar kaffet resten själv. Jag gillar kaffedoften och därför börjar jag varje morgon med att rutinmässigt gå ut i köket för att sätta på kaffet innan jag gör något annat. Sedan får min (egentligen min dotters) lilla Vädur (kanin) sin mat. Denna underbara lilla varelse, som jag har fått förtroendet att ta hand om på obestämd tid. Hoppas det blir länge! Jag bara älskar henne.

Idag är det ju faktiskt "Alla Hjärtans Dag" - en dag som jag aldrig tidigare har uppmärksammat på något sätt. Kan hända att det blir annorlunda idag. Har det ju faktiskt redan blivit - annorlunda menar jag, för jag har ju uppmärksammat dagen här i bloggen. Kan ju också bli ett SMS till någon som jag tycker om. Nu är det ju så att jag tycker om väldigt många och det kan bli tufft att få iväg SMS till alla. Jag tror det kommer att ge sig alldeles självt - och det kan ju också vara så att jag träffar någon, som behöver en extra omtanke idag.

Har aldrig varit mycket för de här dagarna som på något sätt är konstruerade. Det känns mest som de finns för att det ska bli fart på shoppingen. Som om det inte är det ändå. Nej, inte den debatten nu - har ingen  lust att förstöra den goda stämningen så här tidigt på morgonen.

Idag har jag bestämt att jag ska sprida lite hjärtan omkring mig - det är du värd. 

KRAM till Dig på Alla Hjärtans Dag!


Källa: Hagalunds Foto

Den människa som äger kärlek är inte längre prisgiven åt krafter som är större än
hon själv, ty hon är själv den största kraften.

Källa: Var morgon ny


Kommentarer
Postat av: AnnaMalin

En stor Alla♥-kram till dig mamma! Ge en stor puss till Mila också!

2012-02-14 @ 15:02:49
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0